Gaffatape – det kan du (også) bruge gaffatape til

Troede du, at du kunne leve uden Gaffatape? Naturligvis kan man det – men husk lige, at du dermed gør dit liv meget mere besværligt. Efter du har læst dette, er du sikkert ganske overbevist om, at du absolut må eje en af de der ruller Gaffatape til den latterligt lave pris af ca. 30 kr. I hvert fald latterligt lav i forhold til den små hverdagsmirakler, den kan udrette!

Eller også er din tilværelse bare så meget mere velordnet end min – så du slet ikke kommer ud for den slags “udfordringer”….

Det kan Gaffatape:

Gaffatape kan bruges til ALT....

Gaffatape

  • Mangler du et plaster i en snæver vending? Så er det godt, du har Gaffatape. Sammen med en stump stof, køkkenrulle eller serviet, har du materialerne til et udemærket plaster.
  • Skal du hænge en skraldepose op i stedet for bare at have den liggende. Med Gaffatape kan du tape den op stort set hvorsomhelst.
  • Kan du ikke finde et sted at skrive navn/adresse på din kuffert, rygsæk eller rejsetaske. Et stykke gaffatape og en vandfast tusch – og din bagage er nu forsynet med navn og adresse på et øjeblik.
  • Er der gået hul i teltet? Med Gaffatape tager reparationen kun et øjeblik – og den holder vandet ude.
  • Er der hul i regntøjet? Også nemt repareret med Gaffatape – endda gummistøvlerne kan det klare hvis der er et hul…
  • Faldt lygten af cyklen? Måske er løsningen ikke langtidsholdbar, men god i en snæver vending. Sæt den fast med Gaffatape!
  • Gaffatape kan fjerne uønsket hårvækst i mangel af bedre remedier. Dette er kun for de tykhudede. Det er ingen måde smertefrit!
  • Er du til boligindretning af den mere rustikke slags, sætter du naturligvis dine billeder og plakater op med Gaffatape.
  • Gaffatape er den perfekte gave til enhver, der skal på musikfestival– eller måske på overlevelsestur i ødemarken. Der vil være et utal af ting, din gave kan bruges til, så mon ikke modtageren vil sende dig – den glade giver – en kærlig tanke engang imellem?

Gaffatape til (næsten) alt…

Også mange ting, jeg slet ikke er kommet i tanke om. Det kan også bruges til at sætte for munden af irriterende personer, du ikke gider høre på – uden jeg nu skal give for mange gode ideer…

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.