Gaffatape – et par anvendelsesmuligheder mere

Dette er egentlig en forsættelse af et tidligere indlæg om Gaffatape, hvor jeg nævner en masse  – mere eller mindre alternative – brugsmuligheder for Gaffatape. Men det stoppede så ikke med det. Mulighederne er ikke udtømte – og her kommer forsættelsen.

Luk posen med chips igen! Jeg ved godt, at man kan sætte en elastik omkring. Men lufttæt bliver det just ikke. Til gengæld kan gaffatapen gøre posen helt tæt. Og spare dig for ærgrelsen over de bløde chips. Samme trick gælder alt muligt andet, der skal i lufttætte poser.

 

Der er masser af anvendelsesmuligheder for Gaffatape

Gaffatape kan bruges til lidt af hvert. Vi burde altid have Gaffatape i huset!!

Brug Gaffatape når du binder dine skolebøger ind. Brug almindeligt bog-indbindings papir – og forstærk ryggen og hjørnerne på bogen med Gaffatape. Dette er netop de steder, hvor slitagen er værst og det først bliver slidte.

Mangler du en støvsugerpose? Så tøm dem gamle – og luk den igen med Gaffatape.

Brug gaffatape i stedet for BH. Ja, det lyder ganske utroligt, men ikke desto mere er det sandt. Hvis du skal gå med en stropløs kjole – og ikke har en stropløs BH – kan du bare sætte en bane Gaffatape under brysterne. Det holder dem oppe. Altså inden for rimelighedens grænser. Det er måske ikke det mest behagelige, men det er yderst effektivt.

Hold bagklappen på bilen på plads med Gaffatape. Hvis du skalkøre med noget bag i bilen som ikke tillader, at bagklappen kan lukkes, kan du nemt og enkelt holde den fast med gaffatape.

Lap et hul i regntøjet! Gaffatape lapper nemt et hul i dit regntøj. Og det holder tæt. Er det en flænge, kan du med fordel sætte gaffatapen på indersiden – så ses det mindre. Og det kan såmænd også bruges til at nødreparere gummistøvlerne.

Lap teltet med Gaffatape. Og du kan lappe det, så der ikke kommer regn igennem!

Ja, endnu et indlæg i det, der sikkert bliver en ren føljeton – om Gaffatape. Jeg har altid ment, at det var uundværligt i en husholdning. Jo mere jeg skriver, jo mere overbevist bliver jeg….

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.