Genbrug den dyre støvsugerpose

Jeg har fået en rigtig god støvsuger. Den er jeg meget glad for, men jeg har opdaget, at den på et punkt er dyr i drift. Støvsugerposen er nemlig ikke papirsposer, som jeg havde i in gamle støvsuger. Det er derimod en slags stofpose – i lidt filt agtigt stof. De er rigtig gode – men de koster kassen.

Støvsugerposer – nemme at genbruge

Støvsugerposer - især de dyre af stof - kan nemt genbruges

Brug støvsugerposen igen - og igen

Til gengæld har jeg opdaget, at de faktisk er utroligt lette at genbruge. Netop fordi støvsugerposerne  er lavet af dette stof, kan de sprættes om i bunden.

Derefter hælder jeg indholdet over i en affaldspose, syer støvsugerposen til igen på symaskinen – og den er som ny. Dette kan tilsyneladende gøres gang på gang – uden at støvsugerposen ender med at blive utæt.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.