Gør det lettere at finde din kuffert

Jeg skulle prøve det et par gange, før jeg fandt en løsning! Man er på ferie og står i lufthavnen og venter på sin kuffert. De kommer kørende forbi på transportbåndet. Og så er det det går op for mig, at der er masser af andre andre mennesker, der ejer en kuffert, der ligner min til forveksling. Nu er det sådan at min  kuffert er udemærket – og jeg har ingen planer om at udskifte den.

Men den ene sorte kuffert ligner den anden, må man bare konstatere. De ligner hinanden meget mere end man forestiller sig når man tager hjemmefra. Der er absolut basis for en forvekslingssag.

Så er der kun en vej frem – man må få den til at se karakteristisk ud.  Hvis du sætter et tydeligt kendetegn på din kuffert, så kan du lynhurtigt finde din egne. Kendetegnet kan f.eks. være et klistermærke, en sløjfe eller lignende – vælger du et mærke, så sæt mærket så du kan se det fra begge sider af kufferten.

Selv har jeg sat et mangefarvet, blomstret tørklæde på min ellers så anonyme, sorte kuffert.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.