Gulvvask a la Pippi Langstrømpe

Kan I huske, hvordan Pippi Langstrømpe vasker gulv? Har man set den episode, ja så tror jeg også, man husker det. Hun hælder nemlig bare vandet på ud på gulvet, binder gulvskrubber fast på fødderne – og skøjter rundt på gulvet. Som forklaring på, hvorfor andre mennesker ikke vasker gulv på denne måde, siger hun: “Det er fordi de ikke kan lide at have det sjovt”

Måske har Pippi ret?

Pippi Langstrømpe er måske ikke den, du tænker mest på som rollemodel, når det er rengøring, vi snakker om. Og alligevel har hun måske ret: Måske vil vi bare have det skal være surt? Dette tip tager derfor udgangspunkt i, at der måske godt kunne være en metode til gulvvask, der næsten var sjov, ikke?

Vask gulv (næsten) som Pippi

Dette tip er til lidt gulvvask i en snæver vending. Måske ikke til den store tur. Og den, der forventer at se mig skøjte rundt på gulvet med gulvskrubber på fødderne, må tro om igen. Men kig lige på dette billede. Det er en gulvvaske-sko (eller hvad sådan noget nu hedder) fra Tiger. Opfinderen må have tænkt på Pippi Langstrømpe. Jeg gør i hvert fald:

pippi-gulvvask

Nogle mener, den er mest for sjov, men den er rigtig god. En gang vand på og dem under fødderne. Tro mig, så er det et ganske hæderligt gulv, du kigger på bagefter. Nej, det er ikke hovedrengøring, det bliver. Men i en svæver vending er de geniale. De har mange gange reddet mig fra gulvskrubber, gulvspande og gulvklude.

Hvor nemt kan det blive?

Gør det noget, at det er nemt? Nej, vel?

Så til alle, der elsker det sted, hvor gærdet er lavest, gulvvask á la Pippi Langstrømpe. Og nu vi er ved det: Hvad er iøvrigt det beundringsværdige i at finde det sted, hvor gærdet er højest? Jeg spørger bare…

Det grønne vidunder? Der er lavet af et eller andet mikrofiber-materiale – kan købes i Tiger. En pakke med 2 stk. koster en tyver.

Astrid

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.