Hårtørrer skønhedstips – klar i en fart!

Kender du dette: du er lige kommet hjem fra arbejde og skal afsted til fest ganske kort efter? Du har kun ganske kort tid til at blive klar. Nu var det meningen, den skulle have hele armen – ikke bare med tøjet, men også med make-up, kunstige øjenvipper og flot neglelak. Du kigger på uret og konstaterer, at det bliver nok mere “på det jævne”? Men måske alligevel ikke….

Et bad kan tages i en fart. Nogle ting kan forberedes – såsom at have tøj og sko parat. Er dette forberedt dagen før,  er der i hvert fald ingen tøjkrise. Så afgør dette på forhånd – og altså ikke noget med at afprøve 8 forskellige outfits. Det er lidt af en uskik, som kun stresser og ikke gøre noget bedre. Er man til den slags, skal man have god tid!!

Hårtørrer-tricks

Brug din hårtørrer til at tørre make-up og neglelak

Hårtørrer – af ældre dato

Jeg er ikke en hårtørrerperson som sådan. Jeg lader håret lufttørre og det er fint nok 99,5% af tiden. Og så er der en gang imellem, at det skal gå superhurtigt. Derfor ejer jeg en hårtørrer af noget ubestemmelig årgang. 20 år gammel er ikke helt ved siden af. Som man kan se på billedet, er det ikke nogen hverken ny eller smart model. Men, men, men. Den er ikke super til at tørre hår, den tørrer det dog langt, langt hurtigere end lufttørring. Ingen grund til udskiftning for de få gange…

Ja, det var den oplagte…

Men hårtørreren redder mig også på et par andre felter:

  • Mascara, eyeliner og anden “våd” make-up, kan tørres på et øjeblik – blot man har en hårtørrer! Hvor varm luft – ja, det er lidt en smagssag, prøv dig frem.
  • Sidst, men ikke mindst: Neglelak. Neglelak er alt for lang tid om at tørre. I hvert fald når man skal skynde sig! Men du behøver ikke eje besynderlige apparater, såsom en “neglelaktørrer” (ja, de findes!) – ikke når du har en hårtørrer! Den tørrer hurtigt hvert lag. Ofte skal man bruge 3 lag – no problem! Igen: styrken/varmen skal man prøve sig frem med. Personligt giver jeg den helst fuld skrue, men jeg ved ikke om jeg vil anbefale det.

Og dette er ikke det eneste, du kan bruge din hårtørrer til. Læs mere om, hvad du kan bruge din gamle hårtørrer til.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.