Hack dit liv!

At hacke forbindes normalt med ulovligheder – men det er på ingen måde tilfældet. Lifehacks er forholdsvis ny betegnelse for alle de underlige ting, man kan gøre for at gøre livet en smule lettere. Det er genveje, som de færreste måske lige tænker på. Det er at bruge ting til noget, de oprindeligt ikke er beregnet til. Og engang imellem er det også at springe over hvor gærdet er lavest. Noget, jeg selv ikke kan sige mig fri for. For helt ærligt: hvorfor gøre tingene unødigt besværligt?

Lifehacks lyder lidt af IT – og lyder måske en smule nørdet! Det kan også sagtens handle om IT, men ikke kun. Lifehacks er ofte løsning på diverse hverdagsproblemer – og kan derfor appellere til de fleste.

Lifehacks – kun fantasien sætter grænser

Alle mulige dagligdags problemløsninger – kun fantasien sætter grænser. Der vil ganske givet være mange, der synes, at mange af ideerne er for langt ude. Og det er da sikkert også nogle af dem, der er. Men der er også guldkorn at hente. Og ofte også lidt “hvorfor har jeg ikke tænkt på det?”

Lifehacks er betegnelsen for alle de ting, der gør tingene lidt lettere, samtidigt med at man bliver mere produktiv. Uden at det egentlig koster noget. Måske har vi alle lidt brug for at få udfordret den måde, vi arbejder på i det daglige? Sommetider er vores rutiner måske unødigt besværlige?

Videoen her viser eksempler på lifehacks. Den er hentet på Youtube, hvor du kan finde masser af lifehacks som denne.

Astrid

One Comment

  1. This is a great tips for us. It would be very useful and helpful for all the people. Det er en stor tip til gulvslibning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.