Hamsterbur i luksusklasse

Skal man købe et hamsterbur hos dyrehandleren, koster det nemt kassen uden at man reelt får ret meget bur  for pengene. Hamstre er ganske vist meget små dyr, men de vil jo også gerne bevæge sig lidt engang imellem. Og det er jo ikke ligefrem et dyr, man “lufter”. Og så er der naturligvis hjulet, som hamsteren ynder at løbe rundt i – men det må da blive en smule ensformigt over tid?

Hvis man derimod er lidt fingernem, kan man i stedet investere sine hamsterburspenge i en billig reol, som man så bygger om. Se billedet længere nede i indlægget.

Fra reol til hamsterbur

Nej, jeg har ingen hamster – og ideen er desværre ikke min. Men det var derimod en ide, som jeg fandt på IKEA hacker. IKEA hacker er et forum for kreative IKEA-fans, som ombygger deres IKEA produkter – sommetider til det ukendelige og til ganske andre funktioner end det oprindeligt var tiltænkt. Og her er den heldige hamster kommet til at bo i en Expedit-reol, der er en slags rumdeler, der forhandles i IKEA. Der er så gjort lidt mere ud af ideen, så lidt dyrere bliver det naturligvis. Men man ender også med en hamsterbolig i særklasse. Vil man ikke ofre en helt ny reol, skal det lige indskydes, at netop denne reol er en, der står rundt omkring i mange danske hjem – og sikkert ikke så svær at skaffe et brugt eksemplar af?

Hamsterbur for viderekomne?

Billedet er hentet fra Pinterest og hvis man er interesseret i at vise mere om, hvordan dette luksus-hamsterbur er lavet, så følg bare linket. Og den virkelig kreative hamsterbursbygger arbejder da bare videre med ideen, hvis muligheder næppe er udtømte. Og man kan måske endda bare “låne” ideen og overføre den på en gammel reol, man har kasseret?

 

 

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.