Har du brug for en fod-deodorant?

Hvis man går meget – for eksempel på arbejde – og er nødt til at gå i lukkede sko, kender man det kun alt for godt. Sokkerne er gennemblødte – og det lugter ikke spor godt! Der er forskellige ting, man kan gøre for at minimere  problemet. Men lad mig med det samme sige, at jeg ikke mener, at det er et problem, man helt kan løse. Fodsved slipper man ikke for. Dårligt lugt kan næppe fjernes – men helt sikkert reduceres.

Fod-deodoranter – bland dem selv

Men man kan gøre det lidt mindre. Der findes fod-deodoranter i handlen. Men man kan også gøre det, at man tager en smule af en creme-deodorant og blander den med sin fodcreme. Dette kræver så, at man bruger fodcreme dagligt – i hvert fald når man bruger lukkede sko.

Har du problemer med svedige fødder, så lav selv en foddeodorant

Jeg har  taget min fodcreme, som er en “kopattesalve” og blandet lidt cremedeodorant fra Matas i. Det tager det værste, men indrømmet: Ikke al lugten.

Hører du til dem, der går meget og går i lukkede sko, er der et godt tip, der intet har med foddeodoranter at gøre: Skift sokker – og skift dem tit. Hvis du har problemet, så lad være med at bruge de samme hele dagen igennem. Men det kræver naturligvis at man har godt med sokker at tage af – skulle jeg hilse og sige.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.