Har du ikke et ærmebrædt?

De er ikke altid lige lette at få fat på,  strygning er ikke så populært som det har været. Måske med gode grunde – forrige generationer har givetvis brugt megen tid og energi på at stryge. Eller også er det bare så sjældent at du bruger det, at du ikke ønsker at investere i et ærmebræt. Så kommer her et alternativ, du kan bruge.

Alternativt ærmebræt

Ærmerne skal jo stryges alligevel – men heldigvis er der råd for det. For der er ikke mange mennesker, der ikke ligger inde med et par gamle lagener. Og de kan være rigtigt gode når der skal stryges ærmer uden ærmebrædtet. Nogle betragter måske ærmebrædtet som noget antikveret, men det er faktisk meget nemmere at stryge ærmer, hvis der er noget indeni! Lægger man ærmerne fladt, kommer der meget nemt folder  – pressede folder.

Når du skal stryge ærmerne, tager du et hårdt sammenrullet lagen og lægger det indeni ærmet, der skal stryges. Rul det sammen som en pølse, som så kan stoppes indeni ærmet. Så kan du stryge dit ærme – helt uden ærmebrædt.

Mangler du et ærmebrædt? Skidt med det - bare du har et gammelt lagen

Intet ærmebræt? Så brug et gammelt lagen i stedet

Faktisk er det slet ikke så nemt at få fat på et ærmebrædt. Det er ikke noget, der findes i ethvert hjem, som  man så det engang – ikke mere. Og det er slet ikke så mange steder, man kan købe dem mere. Dem, jeg har, er anskaffet i genbrugsbutikker. Der er de så til gengæld til at få fat på – hvis nogen derude skulle have besvær med at skaffe sig et ærmebrædt. Og mange mener også de får meget sjældent brug for det. Hvis det er tilfældet, så brug bare denne løsning i stedet.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.