Hjælp, lynlåsen glider ikke!

Nogle lynlåse er “født” sådan – andre bliver det med tiden. Uanset hvilken af delene, det er, er det utroligt irriterende når en lynlås ikke virker. En lynlås skal være noget, man kan bruge – ganske umærkeligt! Er den ikke det, der det irriterende. Men før du vælger at udskifte lynlåsen eller – værre endnu – smide den pågældende beklædningsgenstand ud, så prøv lige et lille tip.

Få lynlåsen til at glide

Vil lynlåsen ikke glide? Så prøv at gnide den med stearin

Hvis du gnider en lynlås med stearin glider den nemmere.

For at få lynlåsen til at glide bedre, skal du simpelthen gnide den med stearin. Ganske enkelt stearin fra et stearinlys! Det kan få den til at glide igen – uden de problemer du havde før.

Og det er da et forsøg værd – det er ikke så let endda at skulle udskifte lynlåsen! Det er i hvert fald et forsøg værd – før du begiver dig ud i en større operation!

Astrid

One Comment

  1. Der er også den mulighed at bruge voks spray, det efterlader ingen sterin, der kan ses, det er hurtigere og det kan bruges til dit fodtøj.
    hvis sterin ikke hjælper kan man prøve at klemme i bunden af din glider, meget forsigtigt med en tang på hver side, kun et lille klem. da vi har en tendens at hive ud af i vores glider, kan man løsne metallet så den ikke lukker ordentligt. God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.