Hold bruseforhænget fri for kalk

Hvor der er vand, er der også kalk. Selvfølgelig afhængigt af, hvor hårdt (eller blødt), vandet er, der hvor du bor. Men ingen slipper helt. Det sætter sig på bruseforhænget. Og der bliver det siddende indtil du fjerner det. Ikke nok med det, der sætter sig også snavs – og nogle steder okker – i det.

For at holde det ned, kan du gøre det til en vane, at lægge det i vaskemaskinen, når du alligevel afkalker den. Nøjes med at køre den på 60 grader, når du afkalker, så kan du godt afkalke bruseforhæng samtidigt. Se mere om afkalkning af vaskemaskine i dette indlæg. Og det er 2 fluer med et smæk. Man skal bare lige huske, at bruseforhænget skal med.

Afkalk din vaskemaskine

Afkalk bruseforhænget

Normalt kører man en tom maskine, når man afkalker vaskemaskine. Men prøv i stedet at lægge bruseforhænget i. Eftersom vaskemaskinen skal afkalkes jævnligt, vil dit bruseforhæng også blive afkalket jævnligt, hvis du gør det til en vane.

Hæng badeforhænget op, mens det stadig er vådt, så kommer det til at hænge pænere. Det bliver bedst når det tørrer mens det sidder oppe.

Astrid

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.