Hold de hvide sokker hvide

Hvide sokker er ofte ikke hvide ret længe. Jeg har i mange år gjort alt hvad jeg kunne for at undgå dem. Lidt ligesom jeg har det med hvide sofaer eller hvidt sengetøj: Det er ikke mange minutter, sådan noget ser rent ud. Jeg har nemlig aldrig været god til at holde sokker – eller andet tekstil –  hvide. De var snarere grå. Og så ser de nærmest beskidte  (- eller i hvert fald ikke rene) ud.

Hvidt igen….joda

Men de kan faktisk behandles, så de genvinder deres gamle, hvide jeg:

  • Saml alle dine hvide sokker (evt. også andet hvidt tøj, der dog ikke må være for sart)
  • Til en vask med 10 liter vand, tilsætter du 1 dl. klorin
  • I stedet for skyllemiddel tilsætter du 1 dl. husholdnings-eddike

Det skulle gøre sokkerne hvide igen.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.