Hold dine sokker i par

Hvor tit er der ikke et ulige antal sokker efter vask, når du skal til at lægge dem sammen parvis. Og det er ingen udsøgt fornøjelse at sidde der med hele familiens sokker, som man prøver at “parre”………

Det tager masser af tid – og alligevel mangler der hele tiden nogle sokker. Ofte mange sokker. Hvor forsvinder de hen? Jeg har en teori om, at min vaskemaskine måske æder nogle af dem? Men det er en helt anden historie. Det er svært at sige, men faktum er, at vi ofte bruger en uforholdsmæssig stor del af vores liv på at sortere sokker – for at sige det rent ud.

Prøv engang at regne lidt på det! Og noget må der gøres – og der kan gøres noget. Man skal dog være på forkant med udviklingen.

Sokker, hvordan holdes de i par

Sokker? Det er ofte en større opgave at sortere sokker til hele familien

Sokker – 2 og 2

Er du træt af at den ene sok altid bliver væk?

Hold dine sokker i par

Når du lægger sokkerne til vask, kan du samle dem parvis med en lille sikkerhedsnål. Husk at dette er noget man skal gøre i tide – når først alt vasketøjet er rodet sammen, er løbet kørt! Lad sikkerhedsnålen blive i, når du hænger dem til tørre – ellers er det spildt arbejde.

Du slipper for alle de bortkomne sokker – og du slipper for bøvlet med at få “parret” sokker efter du har vasket. Ikke mindst i store familier, med uanede mængder af sokker i alle størrelser og farver, kan det udvikle sig til et rent helvede.

Sokke-ensretning?

Vil man ikke gå denne vej, kunne man måske tænke lidt over, hvor mange forskellige sokker, det overhovedet er nødvendigt at have?

En del af problemet er ofte, at vi har så mange forskellige sokker, at vi mister overblikket. Måske behøver vi slet ikke så mange forskellige sokker? Læs indlægget, hvis du (også) vil gå til kamp mod dette sokkehelvede, som i høj grad er forårsaget af den umådelige variation, der findes inden for sokker. Tænk blot på, hvor det det ville være, hvis man bare havde en slags sokker? Eller accepter tingenes tilstand – og brug alle de enlige sokker til noget andet.

Du spare tid og irritation – og sikkert også sokker…

Astrid

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.