Hurtig afrimning af fryseren

Hvem kunne ikke ønske sig det! Jeg synes nemt, det kan tage en halv dag at få det ordnet. Og netop det langtrukne ved afrimningen gør, at man ikke får gjort det så tit som man egentlig burde. Men dårlig samvittighed og højere strømforbrug til følge. Hvis man ikke har tiden – eller måske skulle jeg snarere sig tålmodigheden til at vente på at isen smelter helt, kommer her et tip.

Afrimning af fryser – sådan speeder du processen op

Du skal bruge varme til at hjælpe dig, naturligvis. I årevis har jeg brugt det gamle trick med at sætte en skål med varmt vand i fryseren for at hæve temperaturen. Det går ganske vist hurtigere end bare at vente på, isen smelter – men ikke hurtigt nok, i min optik. Jeg er nok en lidt utalmodig sjæl, men når der skal afrimes, så skal der afrimes. Og når man er nået så langt, er det som regel også fordi der der masser af is! Så fandt jeg på en anden måde at tilføre varme – en meget mere effektivt måde.

 

Jeg anvender en hårtørrer til at afrime fryser med. Luften fra hårtørreren smelter isen i fryseren meget hurtigere. Og man kan pege derhed, hvor man gerne vil ahve opvarmet. Dette er en effektiv løsning, for mig og andre utålmodige sjæle. Så er man i besiddelse af en aflagt hårtørrer, skal man måske gemme den til netop dette formål?

HUSK: En hårtørrer er et elektrisk apparat – du skal derfor sørge for at holde den på en måde, så der IKKE kommer vand på den! Og så er det iøvrigt langtfra det eneste man kan bruge en høretørrer til. Der er en masse anvendelsesmuligheder for den aflagte hårtørrer (følg linket)

Astrid

One Comment

  1. Du kan også bruge støvsugeren. Den blæser godt med varme ud samtidig med den suger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.