Hurtig hjælp hvis postkassen er frosset til

Vi har haft nogle meget kolde dage og nætter. Resultatet er, at min postkasse var helt frosset sammen. Jeg kunne end ikke få nøglen ind i nøglehullet. Som i slet ikke. Låseolie af den slags, man bruger til billåsen var intet bevendt – det var ellers mit bedste bud – og havde givetvis virket hvis ikke det frøs så hårdt. Et par dage valgte jeg at acceptere tingenes tilstand. Frosten fortsatte. Men på et eller andet tidspunkt vil man jo alligevel gerne se, om der er post – det kunne jo være vigtigt i postkassen.

Postkasse, frossen lås

Når postkassen fryser helt sammen, er der bug for nye tricks. Billede fra https://pixabay.com/

Førstehjælp den frosne postkasse

Og når man så lige får ideen, er det utroligt nemt. Nemmere and man skulle tro. Jeg tog simpelthen en forlængerledning, der kunne nå ud til postkassen – og en hårtørrer. En gammel hårtørrer, som jeg gerne ville ofre, hvis uheldet skulle være ude-

Låsen fik omkring et minuts tid med hår-tørreren på højeste trin. Så kunne den åbnes uden problemer. Det er hurtigt – og det virker med det samme. Så har du en gammel hårtørrer, som  du overvejer at smide ud – så lad være! Den kan nemlig få et aftægtspost som “postkasse-åbner”. Iøvrigt virker tricket også på låsen på en cykel! Tricket med at åbne lås med varme fra hårtørrer er endnu ikke afprøvet på en billås – men hvorfor egentlig ikke?

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.