Hurtig strygning af et mindre areal

Mange hader at stryge – og det måske med god grund. Især hvis det blot er en lille smule, man skal stryge. Så virker det næsten grotesk at skulle tage det hele frem for næsten ingenting. Strygejern varmes op og strygebrættet tages frem og stilles op.

Du stryger ganske kortvarigt – og så tilbage med det hele igen. For ikke ret meget strygning. Og da må da for pokker være en nemmere måde at stryge på – når det kun drejer sig om en lille smule?

Discountstrygning med glattejern?

Opdager du, at det tøj, du skulle have på – og som helst skulle se ulasteligt ud – har en dum fold eller krølle et strategisk sted, så prøv noget ganske nyt. Hvis du er den lykkelige ejer af et glattejern, kan du bruge det til at glatte uregelmæssighederne ud.

Et glattejern kan ikke kun glatte hår, men altså også tøj. Ja, hvorfor skulle det egentlig ikke kunne det?

Det skal dog understreges, at dette tip kun er hensigtsmæssigt på mindre områder eller mindre klædningsstykker. Står du for eksempel med et krøllet slips, ville et være ideelt. Større klædningsdele ville det være ørkesløst at skulle stryge på denne måde. Det ville kun blive aktuelt hvis man slet ikke ejer et strygejern!

Glattejern - stryg tøjet med det

Glattejernet kan også stryge tøj

..eller med dampstryger…

Skulle du være i besiddelse af en dampstryger, er den naturligvis også et godt bud til ekspresstrygning af mindre ting. Det er naturligvis ikke den store dampstryger – Tobi’en fra TV-shop, jeg snakker om. Derimod findes der nogle små fikse af slagsen – snarere en rejsemodel. Læs mere om dampstrygeren her.

Tippet er måske ikke lige målrettet mod dem, der går højt op i strygning, men mere for sådan nogle som mig, der elsker at hoppe over, der hvor gærdet er lavest…

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.