Husråd tester: sokkeklemmer

Hvis man, som jeg, har mange sokker i omløb, skal der findes på et eller andet – hvis altså ikke, man skal bruge en al for stor del af sit liv på at sortere sokker! Jeg er næppe den eneste, der har haft den tanke?

Og jeg har været der før – enten skal man styre sokkerne ved at samle sokkerne med sikkerhedsnåle – eller måske holde sig til en – og kun en – slags sokker? Her kommer så en helt tredje mulighed – sokkeklemmer, som jeg  har fået med posten. Sokkeklemmerne er netop designet til at løse dette problem – at holde sokkerne i par.

Sokkeklemmer "Socklock"

Vasketøj klar – med Sokkeklemmer “Socklock”

Sokkeklemmerne – som hedder Socklock – låser simpelthen dine sokker sammen to og to. De skal med i vask, så lige meget, hvor meget din vaskemaskine roder alting sammen, er sokker stadig sammen to og to!

Hold dine sokker i par

For det handler nemlig ikke om at sortere sokker – det handler om at holde dem i par. Altså skal der lidt systematik til – man skal sørge for, at sætte klemmer på når man lægger sokkerne til vask. Gør man det, er der ikke mere noget, der hedder at sortere sokker.

Og jeg må indrømme, de slår min tidligere metode med de små sikkerhedsnåle (som ind imellem blev ædt af vaskemaskinen). Det er faktisk også ret smart, at de har en lille krog foroven, således at man kan hænge dem direkte på tørresnoren. De kan sagtens gå med i tørretumbleren, men det er egentlig unødvendigt.

De er meget enkle i funktionen – har virket på næsten alle mine sokker. Næsten skriver jeg dog kun, fordi de tykke uldne kunne de ikke helt gabe over, men fred være med det – de er nemme at kende fra de andre.

Sokkeklemmer "Socklock"

Sokkeklemmer “Socklock” – designet til at holde dine sokker i par.

Socklock er en god løsning på endnu et lille hverdagsproblem. Måske gaven til ham eller hende, der aldrig kan finde den anden sok? Sokkeklemmerne kan købes her: https://www.powerhoop.dk/socklock

Hvordan de virker, illustreres bedst af denne video.

Astrid