Hvad gør man med en gammel avocado?

Nu er det altså ikke en pilrådden af slagsen, jeg taler om. Men i stedet en, der så småt er ved at blive brun. Eller i hvert fald brun nok til at man måske ikke lige har lyst til at spise den. Sådan en har jeg lige fundet i mit køleskab. Som de fleste nok kan  regne ud, har jeg ikke spist den – men jeg har heller ikke smidt den ud. En avocado kan vel altid bruges til noget.

Avocado til hudpleje

Hvis din avocado bliver for gammel til at spise kan den bruges til hudpleje

En Avocado kan også bruges til skønhedspleje

Avocadoen kan nemlig godt bruges til noget alligevel. Selvom dens dage som fødevare må betragtes som talte, er den stadig eminent som hudpleje. Så jeg bruger den simpelthen som en avocado-ansigtsmaske. Man kan godt blande den med andre ting – men man kan også bruge den som den er. Helt simpelt – bare smøre den i ansigtet.

Avocado-olie – ansigtsbehandling eller helkrops-behandling?

Avocado-olie er rigtig god for huden – og findes også i hudplejeserier. Avocadoen er meget fed og derfor får man også olien på huden blot ved at smøre avocadoen i ansigtet. Eller – hvis der er nok af det – kan du jo tage en hel-kropsbehandling? Avocado-olie kan du få direkte fra frugten – man behøver ikke købe det på flaske i dyre domme i Irma…

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.