Hvad kan man bruge en palle til?

Paller – altså dem, som bliver brugt til at transportere varer på – betragtes ikke som noget, der repræsenterer den store værdi. Og det gør de måske heller ikke i sig selv. De er af samme grund heller ikke ret dyre. Man kan købe dem brugt i den Blå Avis for en slik – nogle gange kan man endda få dem for at afhente dem! Men man skal ikke glemme, at der i bund og grund er en masse godt træ i en palle. Træ, som kunne blive til lidt af hvert!

Paller til lidt af hvert!

Og det er netop hvad det bliver på 1001 Pallets, som i bund og grund handler om alt det, som disse paller i den sidste ende kan blive til, Og det er ikke så lidt endda! Det er en side, hvor brugerne indsender deres ideer – hvilket giver en ganske stor variation i ideerne! Nogle ting bærer et tydeligt præg af, at det er lavet netop af paller – hvilket ikke nødvendigvis er et minus. Andre ting er lavet på en måde, hvor man knapt genkender pallerne!

Paller brugt til havemøbler eller hegn – den ligger nok lige til højrebenet. Men følg linket og se alle ideerne – for der er mange ting, man ikke lige ville have tænkt på, hvis man lige stod med et læs paller, man skulle bruge til et eller andet!

Til gengæld er det nok de færreste, der har overvejelser omkring, hvad paller mon kan bruges til i et soveværelse. Men også her er der muligheder lidt ud over det sædvanlige. Se, hvordan dine paller kan gøre nytte i et soveværelse.

Palle-inspiration til de kreative

Der er ikke mange grænser for, hvad man kan lave af en palle

Paller kan bruges til lidt af hvert

Møbler af næsten enhver tænkelig art, fabrikeret fortrinsvis af paller – det er siden et helt katalog over. Så ligger man inde med nogle paller, man overvejer at smide ud, skal man måske lige overveje situation en ekstra gang? I hvert bør man gøre det, at man lige tager et kig på siden 1001 Pallets. Og her v ed siden af er der lige et lille sneak-peak på det board, som Recyclart har lavet ene og alene med ideer fra 1001 Pallets. Se dette 1001 Pallets Board. Det, du ser på billedet, er nemlig kun et lille udpluk af ideerne.

Pallerammer?

Og skulle du være i besiddelse af pallerammer, kommer her ideen til, hvad de kan bruges til. Pallerammer kan nemlig bruges til at lave højbede! Følg linket og se!

Astrid

3 Comments

  1. Ikke en kokret sted. jeg ville bare gå i gang med at søge det på Google – der kommer masser af resultater. I første omgang ville jeg søge det på Google. Her kommer Googlesøgningen “brugte paller” og
    Sæt bynavn på for at finde en jeres område.

    Gg så ser jeg iøvrigt tit, at de bliver solgt på Den Blå Avis, Gul og Gratis ol.

    Mvh. Astrid M

  2. Paller i soveværelset, eller i hjemmet generelt, er I tossede? Det er imprægneret træ, som IKKE er velegnet til brug i private hjem. Desuden kan de have fragtet alting fra motordele til gifttromler. De er ikke engang velegnede til havemøbler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.