Hvor er de fede kælkebakker?

Ok, jeg ved godt, at det måske er lidt sent for i år, men alligevel. Selvom man har fornemmelsen af begyndende forår, kan sneen pludselig vælte ned over os. Og sker det, er det bare på med vanten – ud i den kolde sne. Forhåbentlig medbringende den uundværlige kælk. Dem, der har børn ved det: At kælke er det allerbedste ved snevejret.

Fede kælkebakker – men hvor?

De fleste kender en kælkebakke. Der er masser af kælkebakker, der er OK. Men hvordan finder man de rigtigt fede kælkebakker? Super-kælkebakkerne – måske endda kælkebakken over alle kælkebakker?

Når det er højsæson for kælkning, så ser man TV-reportager i nyhederne fra nogle af de der kælkebakker, der virkelig er noget ved. Problemet er som regel, at de er et helt andet sted i landet…

Hjemmeside finder en kælkebakke til dig

Men jeg har faktisk fundet et redskab til at spotte de rigtig gode kælkebakker. Du skal gå ind på hjemmesiden skovognatur.dk på adressen http://udinaturen.skovognatur.dk/udinaturen/.

Skriv “kælkebakker” i fritekstsøgningsfeltet og vælg geografisk område. Så kommer der en liste over gode kælkebakker, der hvor du bor.

Oversigt over kælkebakker

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.