Hvordan er det nu med den (ovn)varme?

Stærk varme? Meget stærk varme? God varme? Jævn varme? Svag varme? Meget svag varme? Det lyder altsammen meget godt, almindelige udtryk, men hvordan oversætter vi det til noget forståeligt Indtil nu har jeg slumpet mig frem, når jeg har fået at vide, at maden skal have 20 minutter ved jævn varme. Eller god varme, stærk varme – eller hvad det nu var. Sommetider er det godt at slumpe. Sommetider ikke.

Ovntemperaturer?

Måske findes der ikke en præcis oversættelse, men jeg kan I hvert fald henvise til en side, der handler om ovntemperatur. Her kan du finde i hvert fald de vejledende varmegrader for de forskellige betegnelser. Siden er fra Alletiders Kogebog, der også indeholder op mod 30.000 madopskrifter.

Jeg slumper måske lidt stadig, men jeg har da i alt fald nogle “vejledende varmegrader” at gå efter.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.