Ingen hvepse i drikkeglasset

Irriterende er det i hvert fald. Ufarligt er det heller ikke med hvepse i drikkeglasset, man kan blive stukket i munden. Eller endnu værre, hvis man bliver stukket i halsen – og det hæver op. Problemet er, at vil du drikke (især) søde drikke i haven, er hvepsene alt for interesserede. Og der er bestemte tidspunkter, hvor man synes, at der ikke er nogen steder, hvor der ikke er hvepse. Og det med god grund.

Hvepsene er overalt

Det tangerer det umulige, de er umulige at holde væk. Og der er masser af dem. Og de fleste tiltag er det slet og ret ligeglade med. Hvepse er ikke altid til at blive kloge på!

Prøv i stedet dette trick. Det hindrer hvepsens adgang til de søde drikkevarer, som enhver hveps elsker. Dæk glasset til med plastfolie – vita vrap eller lignende – og  stik et sugerør ned igennem plasten. På den måde forebygger du at hvepse og andre interesserede, er nu forment adgang til de søde varer.

De er der sikkert stadig, og de er sikkert stadig interesserede. Men de kan ikke dufte så meget sødt – og de kan ikke komme ned i drikkevarerne. Så det er en god ide, ikke mindst til børn, der måske ikke lige holder øje med, hvad der er i glasset – udover saftevand. En hveps er ikke sjov at sluge – allermindst hvis den stadig er i live.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.