Kæmpesæbebobler? Supersæbebobler

Erhvert barn – og en del voksne, for den sags skyld – elsker sæbebobler! Men hvad med store, kæmpestore supersæbebobler, der endda er så elastiske, at man kan lege med dem på alle mulige måder – trække, vride osv. Almindelige sæbebobler skal man bare lige røre – og *puff* så brister de.

Engang imellem er der måske brug for nogle, der er lidt mere hårdføre – og måske kunne blive lidt større. Og det kan sagtens lade sig gøre. Bare man lige ved hvordan!

Superfede sæbebobler

Jeg har set den slags brugt, dog uden at ane, hvad hemmeligheden bag dem er. Jeg fandt videoen, som I kan se længere nede, på Youtube, og der kan man se, at der virkelig er tale om supersæbebobler med superkræfter. Flotte er de….

Den “hemmelige opskrift” består egentlig bare i, at man bruger almindelig vandbaseret glidecreme til at lave sæbeboblevandet! Det skulle give stærkere og langt mere holdbare sæbebobler end hvis man laver det “almindelige sæbeboblevand”!

Og nej, dette er ikke en forsinket  Aprilsnar, dem der vil vide mere om fænomenet, kan læse mere på Exsperimentarium.dk, hvor der også kommer en mere udførlig forklaring på disse kæmpesæbebobler med det helt specielle egenskaber.

Sæbebobler lavet med glidecreme bliver supersbebobler

Lav dine sæbebobler med glidecreme og få superstærke sæbebobler

Der har været en del forskellige tilsætningstoffer til sæbebobler – glycerin er nok den mest almindelige. Men denne, glidecremen,  er ganske ny – for mig i hvert fald.

Men jeg stoler dog på Experimantarium på dette felt, har ikke selv afprøvet metoden….endnu skulle jeg måske sige! Selvom der nok ikke er grund til at tro, at vi almindelige, dødelige ville være i stand til at udnytte det, som de gør på videoen – som iøvrigt også er fra Experimentarium.

 

 

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.