Kaffegrums som bodyscrub?

At bruge kaffegrums til personlig pleje – kan man det? Kan kaffegrums virkelig gøre det ud for en bodyscrub? Svaret er naturligvis JA. Jeg har flere gange hørt det nævnt – men nu er det altså også godkendt – i hvert fald af mig. Så her kommer endnu en grund til ikke bare at smide kaffegrums ud. Og kan nu næsten undre mig over, hvorfor jeg har gjort det før?

Nej, prøv lige dette her først. Der er ingen grund til at købe dyre bodyscrubs mere – blot du er i besiddelse af lidt kaffegrums. Og ja, det virker virkelig!

Kaffegrums-bodyscrub?

En bodyscrub skal fjerne de døde hudceller og gøre huden dejlig blød. Og det får du ved at bruge denne kaffegrums-bodyscrub. Den er fuldt på højde med andre bodyscrubs, jeg har prøvet. Og netop i denne tid, hvor huden får meget sol, er en bodyscrub næsten et must. Og så er det jo gratis – hvis man er kaffedrikker, i hvert fald. Er du ikke kaffedrikker, og gerne vil bruge dette tip alligevel, mon så ikke du kan finde nogen, der vil donere deres aflagte kaffegrums til dig?

Kaffegrums
Gem dit kaffegrums – du kan bruge det som bodyscrub.Billede af Stephanie Albert fra Pixabay

 

Sådan bruger du kaffegrumset som bodyscrub

Det er meget enkelt at bruge. Hæld kaffegrumset over i en lille skål. For at gøre det lettere at arbejde med, er det en god ide at hælde lidt bodyshampoo, shampoo eller anden flydende sæbe i. Nogle fortrækker olie i stedet – eller måske en blanding? Ellers bruger du din kaffegrums-bodyscrub som du ville bruge enhver anden bodyscrub.

Det kræver selvfølgelig, at du kan lide duften af kaffe – også i badeværelset. Jeg elsker denne duft – har faktisk tidligere købt bodyshampoo, der duftede af kaffe. Og så er der en ekstra fordel, som også er værd at tænke på. Mange af de bodyscrubs, man ellers køber, indeholder mikroplast. Det gør denne her ikke. Det er egentlig bare noget, man ellers ville have smidt ud! Ren winn-winn!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.