Kan du huske farven på malerbøtterne

Engang var jeg altid nødt til at åbne mine malerbøtter, for at finde ud af, hvad der var i. Farvehandlerens farvekoder bliver man nemlig ikke klogere af. Der var dog nogle, som jeg kunne identificere, og det var fordi jeg havde spildt ned af siden.

Hold styr på malerfarverne

Til dem, der sjasker så meget med malingen som jeg, kommer så dette tip:

Når man er færdig med sit malerarbejde er, er det en god ide at male en streg eller en med malingen på låget din malerbøtte. Således slipper man for at åbne låget for at se hvilken farve der er indeni. Du  har samtidigt mulighed for at give dig selv – og andre, for den sags skyld – godt overblik over farverne i bøtterne.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.