Kan du ikke få badeværelsesristen op?

Risten i badeværelses-gulvet er mange gange svær at få op når man vil rense i afløbet. Jeg har altid haft problemet – og jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste! Man står der og roder med alverdens redskaber, hiver og skubber og raser. Men intet hjælper. Badeværelses risten bliver hvor den er.

Egentlig har jeg tænkt på, at man burde opfinde et eller andet redskab, der let og gelinde kunne få risten i op af badeværelsesgulvet. Dette ville gøre livet lettere for det badeværelses-rengørende folk, ikke? Nu er jeg dog stødt på en løsning, der er mere enkel – og billigere – end jeg havde turdet håbe på!

Sådan får få badeværelses-risten op!

Ja, det er í virkeligheden lige så simpelt som det er billigt. Sæt en kraftig nøglering i hullerne, så kan du altid få fat i badeværelses-risten. Lad den sidde, så den altid er, hvor du skal bruge den. Den gør ingen skade der – og den er altid ved hånden.

Jeg havde allerede en, da jeg stødte på ideen, så jeg ved ikke præcis hvad den koster. Men sikkert kun nogle få kroner. Nu er det meget nemmere at rengøre afløbet. Det er lettere tilgængeligt når nøgleringen sidder der – så man får det også gjort oftere.

 

Astrid

One Comment

  1. Tak skal du have. Indtil jeg tilfældigt løb ind i denne ide, har jeg forsøgt at åbne badeværelsesristen med bøjler (altså med “krogen” fra bøjlen) – det er bøvlet – og jeg har knækket mange bøjler i årenes løb..

    KH. Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.