Kan du ikke finde en skjorteknap, der passer?

Kan du ikke matche skjorteknappen? Der er faldet en knap af skjorten. Og hvor den er henne – det er ikke godt at vide. Sommetider kommer man ud for, at man ikke kan finde den rigtige knap til skjorten – altså en, der er helt ligesom de andre. Og det kan ses. Ja, måske er der ikke andre, der lægger mærke til det – men når man nu ved det, kan det godt irritere lidt.

Møbler om på skjorteknapperne

Men der er ingen grund til at smide skjorten ud af den grund. Ved manchetterne sidder der nemlig også knapper – 2 stk. endda. Find et par knapper, der ligner så meget, som du nu kan få dem til. Spræt knapperne af manchetterne og sæt de “umage” knapper der i stedet. Nu har du 2 knapper ekstra til selve skjorten.

Mangler du den rigtige skjorteknap

Kan man finde en knap, der passer

Er det en kortærmet skjorte, er der ingen manchetter at tage knapper fra. Så skal du bare sørge for, at det er den nederste knap, der er “anderledes”. Det ses mindst – måske har du endda skjorten proppet ned i bukserne – og så ses det slet ikke.

En gammeldags knapkasse

Og husk altid at gemme knapper, du har liggende – også selvom de er få. Man ved aldrig hvornår man har brug for at finde en knap til et eller anden. Hav en knapkasse – ligesom man havde i “gamle dage”.

Og har du tøj, der er udtjent og skal smides ud – så fjern lige knapperne inden  det ryger ud. Det kunne lige være dem, der var brug for en anden gang. Og når man nu er igang, så tænk måske lidt videre – når vi snakker “reservedele”, sytilbehør. Gratis sytilbør!

Tøj kan, selvom det er udtjent og endda for dårligt til at sende o genbrugesen, sagtens have dele, der virker og som kan genbruges. Lynlåse kan være en god ide at gemme. Knapper – oplagt! Hægter, tryklåse mv. er ofte genbrugbare. Smider man en gammel BH ud, så gem hægter og bøjler – den kan bruges, når de ryger sig en tur på en ellers brugbar BH. Kig i det hele taget efter, hvad du kunne tænkes at kunne genbruge….

Astrid

One Comment

  1. Min søn sled altid hul på højre skjorte-albue, da han gik i skole. Heldigvis var der to brystlommer på hans skjorter. Da han er højrehåndet, brugte han aldrig den højre lomme, som jeg kunne sprætte af og bruge til at lave en fin reparation af ærmet. Er der kun én lomme, må skjorten bare ende som den uden lomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.