Kan du ikke finde vanterne?

Jeg smider tit mine vanter væk. Ikke helt væk, men i hvert fald så langt væk, at jeg ikke kan finde dem, når jeg skal bruge dem. Og er det somme denne vinter – med hård frost hver dag i en længere periode, har jeg ofte et problem, når jeg skal afsted på arbejde. Faktisk typisk når jeg er på vej på arbejde. Guderne må vide hvorfor.

Nå, men vanter er der ingen af. Og så må man jo finde på noget andet, ikke? Jeg kunne selvfølgelig anskaffe mig så mange par vanter, at det her ikke sker. Men jeg fandt på noget andet en morgen, hvor jeg skulle afsted og det var hundekoldt.

Sokker som vanter?

Kan du ikke finde vanterne - tag et par sokker i stedet!

I en snæver vending kan du bruge sokker som vanter.

Hvis det er meget koldt og man ikke kan finde sine vanter, er sokker faktisk ikke det værste man har. Tag dem på hænderne. Sørg for at det er sokker, der ikke er for små – du skulle jo gerne kunne bevæge dine fingre. Elastiske sokker er de nemmeste at have på. Uld-sokker eller termosokker er de varmeste.

Ok, indrømmet, det ser ikke alt for elegant ud. Men hvor meget betyder det i 10 graders frost? Og er sokkerne store nok – eller elastiske nok – kan man også køre bil med dem. Det må dog under ingen omstændigheder være sokker, der er glatte – så kan man ikke holde ordentligt på rattet!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.