Kan man pudse sko med en bananskræl?

Jeg har set tippet flere gange, for eksempel i The Sun, som eksempel på de sparetips, gnieren vil kunne drage nytte af. Jeg tror endda de kaldte det rådene, som selv Ebenezer Scrooge ville skamme sig over at bruge. Selvom man jo nok klarer udgifterne til skopudsning uden at blive ruineret, kunne det være sjovt at prøve. Et så spøjst råd får man da ligefrem lyst til at afprøve. Nogen er da i hvert fald på et eller andet tidspunkt kommet på ideen, ikke?

Bananskræl til skopudsning?

Bananskrællen siges nemlig at indeholde olier, der er meget lig dem, man finder i skosværte. Så det er ikke uden effekt.

Bananskrællen her kan man faktisk pudse sko med . Billede af Alexas_Fotos fra Pixabay

Og det ser ud til, at man kan pudse sko med skræller fra en banan. De sidste par gange har jeg pudset mine læderstøvler med bananskræller. Ikke fordi jeg manglede noget, at pudse dem med, men bare for at se, hvordan det faldt ud. Og med et ganske godt resultat, endda. Man gnider først støvler eller sko grundigt med bananskræl – derefter pudser man efter med en blød klud. Og det er sådan set det.

Er man på jagt efter noget, der behandler lidt mere grundigt, skal man nok give skoene læderfedt eller læderolie. Men i en snæver vending, der en bananskræl et udmærket skopudemiddel. En anden mulighed for et alternativt skopudsemiddel er vaseline

Sådan pudser du sko med en bananskræl

Den er god nok. Og selvom det nok for de færreste bliver en dagligdags foreteelse at pudse sko med bananskræller, er det en sjov ide. Videojug har en da lavet en lille video, der introducerer dig til denne lidt alternative form for skopudsning:

Vidste du forresten, at man kan bruge stearin til at imprægnere sine sko, så der ikke trænger vand ind i dem?

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.