Kur til tør hovedbund

Mange lider af, at hovedbunden er tør. Især om sommer, hvor hår og hovedbund er udsat for sol, strand, saltvand – og hvad ved jeg? Så kan man godt have brug for en kur, der kan hjælpe på den tørre hovedbund. Den slags kan man naturligvis købe i butikkerne, men det er der egentlig ikke nogen grund til. Har du en sjat babyolie i huset, klarer det opgaven ligeså fint. Olie kan gøre underværker for hår og hårbund. Ikke kun babyolie, iøvrigt.

Baby-olie hårkuren

Du kan nemlig give dit hår (ja, håret har også vældigt godt af olie – det er efter al sandsynlighed lige så tørt) og hovedbund en god, billig fugtighedskur.

Du skal blot massere babyolien ind i hår og hovedbund og lade det sidde ca. 20-30 minutter før du vasker det ud af håret. Har du god tid, er der intet i vejen for at gå med det betydeligt længere. Vil du undgå, at det fedter, kan du lægge noget plastikfolie omkring håret og/eller et håndklæde.

Lider du af tør hårbund? Så prøv en kur med babyolie

Babyolie hjælper mod tør hårbund

Sådan vasker du olien ud af håret

Nogle kan nok huske tilfælde hvor olie har været svært af få vasket ud af håret igen. Det er også rigtigt, og derfor skal du huske: Du skal altid at komme shampoo i  håret først inden vand, når du har olie i håret. Hvis du gør det omvendt, gør du det mere besværligt at få olien vasket ordentligt ud af håret. Så kom shampoo i og gnid den i håret før du bruger vandet!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.