Lær at strikke – video

At strikke er ikke nødvendigvis et fortidslevn. Nogle af os, der har lært det som små – som noget obligatorisk, som små piger skulle lære – bliver dog nærmest betragtet som en slags fortidslevn. At strikke er dog noget andet idag. Det er mere en hobby. Ganske vist er det tidskrævende at strikke, men mange betragter det idag som meget afslappende.

Du kan ikke skynde dig med det – det tager den tid, det tager.

Lær at strikke – videoinstruktion

Dengang var det noget, man lærte. Det er det ikke nødvendigvis idag. Der er mange, der ikke kan strikke. Ikke fordi det er svært at strikke. Men bare fordi de ikke har lært det. Der var engang, hvor det var noget, der gik i arv. Men du er ikke tabt bag en vogn, fordi du ikke har lært at strikke. Du kan lære det som så mange andre ting idag – brug en videoinstruktion.

Det er ikke for sent! Og det er iøvrigt heller ikke svært.

Men det er ingen hemmelighed, at dette er en hobby, der tager tid. Men mange finder det idag afslappende at strikke.

Har du ikke lært at strikke? Så lær det pr. video.

Lær at strikke

Videokanal om at strikke

Der er en hel videokanal  på YouTube – i skrivende stund indeholder den 64 videoer – der handler om, hvordan man strikker.

Den finder du på http://www.youtube.com/user/paapinden. Der er altså mulighed for at komme rundt om lidt af hvert. Her starter vi ved skabelsen. Denne strikke-video handler om det, der er forudsætningen for at strikke – at slå masker op:

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.