Lap cyklen selv – hvor svært kan det være?

Nej, det er ikke noget, som man behøver specialister – altså en cykelsmed til! Det er ikke så svært som mange tror! Og udover at kunne spare penge på, er det nu også meget praktisk at kunne lappe cyklen selv. Det er ikke bare de 50-100 kr. som man sparer hver gang. Selvom det jo godt kan blive til noget, hvis husstanden har en vis størrelse!

Cykellapning – en praktisk ting

Cykelappegrej - et sådant sæt burde enhver cykelejer have

Cykellappegrej – nok til at lappe cyklen selv

Men tænk også på den praktiske side. Cyklen skal jo transporteres hen til cykelhandleren hvis den skal lappes. Inden  du får gjort det er der måske endda gået al den tid, du ellers ville bruge på at lappe cyklen. Hvorfor så ikke bare ordne det på stedet?

Eller tænk på hvis du pludselig punkterer på en øde landevej et eller andet sted. Der er ikke nogen, der behøver at hente dig – du lapper da bare cyklen og kører videre. Så medbring lappegrejet.

Og skal du på cykelferie, så er det must at kunne lappe cykler!

Sådan lapper man en cykel

Dette kunne have været en trin-for-trin-guide, men netop her er det visuelle vigtigt. Jeg har derfor fundet frem til en lille video – fra Vimeo.com – der gennemgår det hele. Det er bedre også at se det. Kig den et par gange – og så kan du prøve selv. Og husk, at det er med cykellapning som med så mange andre ting: Det er ikke svært – bare man har prøvet det een gang.

God fornøjelse.

Hvordan lapper man en cykel 2009 from VideoVaerkstedet on Vimeo.

Hvordan lapper man en cykel 2009 from VideoVaerkstedet on Vimeo.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.