Lav din egen øjencreme

Du kan købe øjencreme i dyre domme, men du kan slippe billigere hvis du laver din egen, og forholdsvis billige remedier. Øjencreme er nemlig en af de ting, hvor man betaler rigtig mange penge for en ganske lille bøtte.

Måske lader vi os fuppe lidt? På den måde forstået, at den lillebitte bøtte og den høje pris får os til at tænke, at hvis man skal betale så meget for så lidt, så må det da være supereffektivt? Vi bruger pris som indikator for kvalitet.

Øjencreme: spar pengene – det er ikke så svært

Gå selv igang i stedet – det er hverken svært eller dyrt at lave. Dette er en slags natcreme til øjnene. Den skulle også være god til at forbygge eller fjerne i hvert fald de små rynker omkring øjnene.

Du skal bruge 2 ingredienser:
– Sød mandelolie
– lanolin

trænger huden omkring øjenen til pleje? Lav selv en øjencreme.

Du kan selv lave en øjencreme

Rør en lille smule af hver af ingredienserne Tag 1 tsk. af lanolinen + et et par dråber af mandelolien. Rør det godt sammen og brug det til at smøre omkring øjnene lige omkring sengetid. Brug det dagligt.

Man kan naturligvis lave langt større portioner, men man bruger så lidt ad gangen, at det ikke er nødvendigt. Selvfølgelig koster de 2 ingredienser penge, men det er intet i forhold til, hvad du betaler for en færdiglavet øjencreme.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.