Lav din egen bodyscrub

Der findes masser af bodyscrubs, nogle dyre, nogle billige – denne hører til de ultrabillige. Bodyscrub er der mange, der ynder at bruge – især om sommeren, hvor huden tit udtørres af sol og saltvand. Denne udemærker sig ved – udover at være billig – ikke at indeholde skadelig kemi.

Se artiklen Skrub kroppen uden skadelig kemi, som fortæller om, hvilke bodyscrubs der er fulde af (unødvendig) kemi. Og det er ikke nødvendigvis de billigste, der er de værste – blandt andet er Matas  stribede til under en halvtredser blandt de mindst “kemiske”. Men helt hvor megen kemi, der er i de enkelt, det kan være lidt svær at afkode.

Din egen bodyscrub – billig og uden skadelig kemi

Til gengæld kan man gøre noget helt andet, hvor man helt undgår dette problem. For du kan naturligvis gøre det endnu billigere – og helt uden skadelig kemi. Det er meget enkelt – og de fleste har det allerede i huset. Du skal bruge følgende:

Du skal kun bruge 2 ting:

  • Olivenolie
  • Salt (fint salt – den grove er for hård ved huden)

Bland det sammen i en skål – i et passende blandingsforhold, så prøv dig lidt frem. Tag det med i bad og skrub hele kroppen med blandingen. Herefter vaskes det af. Har du ikke olivenolie i huset, er der ikke noget i vejen for at tage en anden madolie til din bodyscrub!

Nogle synes, at salt er lige vel hårdt ved huden. Den slags er lidt smag og behag, men ville du heller have en mere mild ´bodyscrub, så prøv i stedet at lave din egen bodyscrub med kaffegrums.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.