Lav is af smoothie’en

Mange mennesker køber  –  eller laver selv – smoothie’s. Dette er en af de mere sunde vaner, der er kommet ind i de danske husholdninger for nyligt. Og smoothie’s findes i masser af varianter – og de smager godt. Der er dog en problem med dem.Når man har lavet smoothies skal de bruges inden for kort tid. Det samme gælder for de købte smoothies – når først de er åbnet, holder de sig ikke forfærdeligt længe. Og det er egentlig synd at smide det ud. Men, som så ofte, er der en smart løsning på problemet.

Resten af en smoothie kan blive til is eller ispinde
Lav is af smoothies – resterne af denne smoothie kunne faktisk blive en jordbæris: Billede fra https://pixabay.com

Undgå at smide dine smoothie-rester ud

I stedet for laver du bare is af dem. De fleste med børn i huset kender til fænomenet ”frys-selv-is-beholdere” – og ejer givetvis nogle af slagsen. Og for dem der ikke har dem i huset, kan de – i dette tilfælde – være en god investering. Fyld smoothie i ”frys-selv-is-beholderen” – og du har snart en frugt-ispind.

Fidusen ved dette – frem for bare at fryse det i et bæger/beholder – er, at du kan bruge selv meget små portioner smoothie. Blot der er nok til en enkelt ispind. Og i modsætning til at fryse i en almindelig plastik-beholder, skal du ikke røre rundt i det.

Og nu vi er ved det med at bruge resterne – det samme kan man naturligvis gøre med milkshake.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.