Lav selv sæbeboblevand

Børn – og barnlige sjæle – elsker sæbebobler. Puste og se, hvem der kan den største sæbeboble! Eller den sæbeboble, der holder længst! Eller den sæbeboble med de flotteste farver? Problemet er, at det sælges i små sjatter, der ikke rækker nogen vegne, når først man er i gang.

Og selvom det er en lille sjat, er den ikke billig. I hvert fald ikke i forhold til den pris, du får, hvis du selv laver dit sæbeboblevand. Og der skal altså mere til når man først er kommet igang. Det skal jo helst ikke slippe op lige når det er ved at blive sjovt! Sådan gør du:

Sådan laves sæbeboblerne

 

Sæbebobler - lav dit eget sæbeboblevand

Sæbeboblevand – lav det selv

  • 1 liter varmt vand
  • En skål eller flaske til opbevaring
  • 1½ dl opvaskemiddel
  • ½ dl. glycerin

Bland det hele grundigt og lad det stå nogle timer. Du har nu en kæmpe portion sæbeboblevand. Der bliver mange sæbebobler ud af det. Og til en særdeles konkurrencedygtig pris. Og så kan du bare bruge løs. Det er slet ikke som med de småbitte portioner, man ellers får i legetøjsforretningerne!

Her er nok til en hel børnefødselsdag! Og det er iøvrigt slet ikke nogen dum ide, at bruge det som en del af underholdningen til en børnefødselsdag – eller fest.

Astrid

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.