Lav selv små chokoladeskåle til desserten

Det lyder pokkers besværlig selv at skulle lave chokoladeskåle, de fleste ville da gå ud og købe dem – undertegnede inklusive. Jeg ville ikke ane, hvor jeg skulle begynde og hvor jeg skulle slutte! Hvordan får man dem runde? Hvordan får man dem til at stå? Hvordan…?

Det gør jeg nu, for jeg har lige set en video om, hvordan man supernemt laver sine egne chokoladeskåle. Denne video kom  lige glidende forbi på min Facebook, jeg har ikke nået at prøve det endnu, men det er så nemt, at jeg er sikker på, at jeg kan.

Uden at afsløre alt for meget – videoen fortæller meget bedre end jeg nogensinde ville kunne beskrive det – kan jeg fortælle, at der er balloner involveret. Lidt efter samme princip som når man laver en papmachesparegris. Og de besvarer måske spørgsmålet om, hvordan man får dem runde…

Se med her:

Lav dine egne chokoladeskåle

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.