Lyskæder lavet af æggebakker?

Gamle æggebakker? Ja, dem skal man da ikke smide ud – naturligvis kan de bruges til noget. Mange har opdaget, at man kan bruge æggebakker som plantebakker. De gør det nemlig fint ud for den slags, men ellers køber i dyre domme på planteskolen. En udmærket ide, men de fleste af os spiser så mange æg, at det ikke vil være muligt at bruge alle på den måde – derfor lige et tip mere!’

Fra simpel lyskæde til superflot

Dette handler i al sin enkelhed om at bruge æggebakker til at sætte på lyskæder. De skal ganske vist farves og klippes til. Men som man ser på dette billede, kan der komme et ganske godt resultat ud af det. Et forsøg værd.

I virkeligheden handler det om en ganske simpel lyskæde, at den slags, man lan købe allevegne til en ganske overkommelig pris – og så transformere den til noget, der kunne ligne en designlyskæde. Og en af den slags, man betaler kassen for.

Ideen har jeg fundet på Pinterest – men oprindeligt kommer den fra en norsk Interiørblogger side, som hedder  norskeinteriorblogger.blogspot.com. Følg linket og du får en beskrivelse af, hvordan du selv laver en lignende lyskæde ud af dine aflagte æggebakker. Så er der i hvert fald fundet anvendelse for lige et par stykker mere.

lyskaede-af-aggebakkerVil du ikke gå ud og købe en lyskæde, kan det være en ganske god ide at genbruge en af de gamle, som man ofte har liggende. En helt plain lyskæde – eller måske en, hvor pynten er gået itu? Ellers er min  eneste kommentar, at eftersom der er tale om et særdeles brændbart materiale, vil det være bedst at vælge en lyskæde med LED – altså lysdioder. De bliver nemlig ikke særlig varme – i modsætning til de gamle lyskæder med glødepærer.

Source: norskeinteriorblogger.blogspot.com via Astrid on Pinterest

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.