Mangler du en effektiv støveklud?

Og her tænker jeg på sådan en, som støvet simpelthen klæber til. Ja, tak! Hvem kunne ikke bruge sådan en? Det er jo i bund og grund sådan, de skal være! Du behøver ikke engang købe en ny, du kan bruge den, du du allerede har. Måske har du en gammeldags støveklud liggende, der bare ikke rigtig “virker” mere. Hvis man ellers kan sige det om støveklude?

Støvekluden skal ikke kasseres. Den skal bare under kærlig behandling.Og opskriften på denne  behandling kommer lige her.

For vil du gerne have at støvet sætter sig ekstra godt fast til støvekluden, skal du gøre følgende:

  • Vrid støvekluden op i vand tilsat en smule glycerin
  • Lad kluden tørre.
  • Når den er tør binder støvet sig bedre fast til støvekluden.

Støvekluden er som ny igen

Når du har gjort dette ved en gammel støveklud, der har “mistet pusten”, bliver den som ny igen. Det er nemlig meningen, at støvet skal klæbe til støvekluden. Den skal ikke bare tvære det rundt. Som man tit oplever, at klude gør…

Alternativ til støvekluden – mikrofiber-kluden

Har du ikke allerede en støveklud, er mikrofiber-klude et fantastisk godt alternativ. Støvet nærmest klæber til en mikrofiber-klud – lige som det skal.

Du kan efterhånden købe mikrofiber-klude i de fleste supermarkeder til en ganske overkommelig pris. Jeg betaler sjældent over en femmer. Og de er også eminente, når det gælder om at komme støvet til livs.   Husk dog at du ikke må give dem skyllemiddel når de vaskes – så mister også de pusten…

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.