Mangler du en stærk tråd?

Sommetider står man og mangler en tråd, der kan klare det hele. Måske til sy nye remme i en rygsæk, reparere et telt eller en parasol?

Den almindelige tråd er intet bevendt i denne sammenhæng – og det er ikke sikkert, man lige har noget liggende, der er egnet til formålet. Kinesertråd eller bjørnetråd – eller hvad det nu kaldes. Og ligger man inde med noget sådant, er det naturligvis oplagt. Ellers kommer her en anden ide….

Tandtråd kan klare jobbet

Kig i stedet ud på badeværelset. Der har du efter al sandsynlighed tandtråd stående. Mange har det – uanset om de bruger det eller ej. Det er faktisk egnet til formålet – i hvert fald i en snæver vending. Tandtråd er faktisk en meget stærk nylontråd, der kan holde til en hel del – og der er sådan set ikke noget i vejen for at sy med det også.

Selvom det måske nok er en lidt alternativ måde at anvende tandtråd på!

Tandtråd er meget stærkt og man kan sy med det

Skal syningen være stærk – brug tandtråd

Man kunne måske også forestille sig det fornuftige i at have tandtråd med på teltturen – ikke kun til at rengøre tænderne med?

Og så er der lige duften, som man kender den fra tandtråd – men mon ikke, det er til at komme over? Og tandtråd bliver jo heller ikke ved med at lugte sådan i et væk, vel?

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.