Mangler du en stærk tråd?

Sommetider står man og mangler en tråd, der kan klare det hele. Måske til sy nye remme i en rygsæk, reparere et telt eller en parasol?

Den almindelige tråd er intet bevendt i denne sammenhæng – og det er ikke sikkert, man lige har noget liggende, der er egnet til formålet. Kinesertråd eller bjørnetråd – eller hvad det nu kaldes. Og ligger man inde med noget sådant, er det naturligvis oplagt. Ellers kommer her en anden ide….

Tandtråd kan klare jobbet

Kig i stedet ud på badeværelset. Der har du efter al sandsynlighed tandtråd stående. Mange har det – uanset om de bruger det eller ej. Det er faktisk egnet til formålet – i hvert fald i en snæver vending. Tandtråd er faktisk en meget stærk nylontråd, der kan holde til en hel del – og der er sådan set ikke noget i vejen for at sy med det også.

Selvom det måske nok er en lidt alternativ måde at anvende tandtråd på!

Man kunne måske også forestille sig det fornuftige i at have tandtråd med på teltturen – ikke kun til at rengøre tænderne med?

Og så er der lige duften, som man kender den fra tandtråd – men mon ikke, det er til at komme over? Og tandtråd bliver jo heller ikke ved med at lugte sådan i et væk, vel?

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.