Inspiration til borddækning

Borddækning er en disciplin, som måske ikke har den store betydning til hverdag. Men til højtider og fest er det en ganske anden sag. Ved juletid er der mange, der går op idet – og måske også netop har tiden til det. Påskebordet er der også nogen, der går højt op i det – omend ikke med samme styrke som ved juletid.

Til fester – konfirmation, runde fødselsdage eller måske bryllup? Igen betyder det noget. Det er en del af at gøre festen til en succes. Og hvis man selv vil ordne borddækningen efter alle kunstens regler, kræver det ideer og inspiration. Der er mange muligheder.

Det er et af de områder, hvor man kan sige, at det i bund og grund er fantasien, der sætter grænserne. Og sidder man så der og kan ikke komme i tanke om nogensomhelst, føler man virkelig at der er sat en grænse.

Borddæknings-inspiration på Pinterest

Og man kan sagtens rode rundt efter ideer på nettet. Men der findes faktisk et sted, hvor du kan finde en masse inspiration samlet. Ikke kun til borddækning, men til alt mellem himmel og jord. Det er et nyere skud på stammen inden for sociale medier. Det hedder Pinterest og er deling af inspiration og ideer. Her er det – i modsætning til for eksempel Facebook og Twitter – noget meget visuelt, man har med at gøre. Slår man en ide op på Pinterest er det i form af et billede – eller flere.

Og er der noget, du gerne vil finde inspiration og nye ideer til – i dette tilfælde er det borddækning, går du bare ind på siden og søger (der er en søgebox i øverste venstre hjørne. Og så kommer der ideer op i massevis. Jeg har lavet søgningen Tablesetting allerede (følg linket)

 Pinterest – inspiration til (næsten) alt

Men det er naturligvis muligt at lave sine egne, mere specifikke søgninger. Men regn med, at det er engelsk, du skal søge på – dansk giver meget få resultater. Du kan sagtens bruge Pinterest uden at skulle være medlem af den grund. Men ønsker du at sætte de ideer, du finder op på dine egne opslagstavler på Pinterest, er det en ide at melde sig ind. Har du allerede en Facebook-profil, kan du bruge denne til at logge på Pinterest.

Hvis du sætter ideerne op på dine egne opslagstavler på Pinterest, kan du nemlig altid finde dem igen. Og der er så amnge ting derinde, at det ellers ville være svært at finde tilbage til ting, man før har fundet.

Her kommer et enkelt eksempel på, hvordan man også kan bruge vinglas!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.