Mayonnaise hårkuren

De, der har prøvet denne hårkur er sandsynligvis overbeviste. Andre finder det måske lidt malplaceret – måske endda ulækkert? Men står man og mangler en hårkur og har ikke lige fået købt en, er det måske et forsøg værd. Tænker man lidt over det, er det sådan set logisk nok:

Æg er godt for håret og olie er godt for håret. Og disse 2 ting er hovedingredienser i mayonnaise, så på den måde giver det da al mulig mening! Nej,  det er ikke helt grebet ud af den blå luft. Og sommetider kan man ikke få tuben brugt op på anden vis – så hvorfor ikke? Du kan få en effektiv hårkur og samtidig mindske madspildet – så bliver det ikke meget bedre. Og det er en ganske billig måde, at få en hårkur på – nu vi er ved fordelene!

Den er måske lidt klistret, men det er en almindelig hårkur også. Og husk lige, at den hårkur, du køber med “en behagelig duft” udelukkende er behagelig i duften fordi der er tilsat parfume. Denne her hårkur dufter nok mere af….mad…

Kan du ikke få brugt Mayonnaisen? Så smør den i håret...

Mayonnaise kan bruges som hårkur

Fremgangsmåde: Mayonnaise hårkur

Så har du en rest mayonnaise – eller mangler du bare en hårkur? Sådan gør du:

Tag ca. en kopfuld (afhængigt af, hvor stort et hår du har – så det er en god ide at prøve sig lidt frem) og smør håret godt ind i det.  Hvis du ikke bryder dig om lugten eller synes, det fedter for meget, så kan du lægge plastikfolie omkring + et håndklæde.  Efter en time skylles mayonnaisen ud og håret vaskes.

Og du kan lige så godt købe den billige discount-mayonnaise. Og her er light ingen god ide – det skal være den gode, fede mayonnaise. Se bort fra, at det lugter mere af mad end af parfume – og få en god, billig hårkur.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.