Mere om sure sko

Endnu et tip mod sure sko, som mange af os døjer med. Sure sko, emnet, der aldrig bliver udtømt. Jeg har skrevet forskellige tip, der kan være med til at reducere lugten fra de sure sko. Dem, der – som jeg – går rigtigt meget – ved hvor irriterende, det kan være.

Når man efter endt arbejde tager skoene af i omklædningsrummet, er et ikke nogen rar lugt. Og jeg er ikke den eneste – tydeligvis. Sommetider lugter det, som om, der er en kat, der har tisset i dem (jeg har ikke kat!).

Flere sko – færre problemer

Måske var det en ide med 2 par, var der en, der foreslog mig. Men, så har jeg jo bare 2 par sure sko stående i omklædningsrummet – hvad skulle det hjælpe?

Men det er faktisk en ide at skifte mere. Når sure sko er sure, skyldes det flere ting, men en af dem er, at de ikke når at tørre inden man tager dem på igen.

Sure sko bliver ofte sure fordi de er fugtige

Giv skoene chancen for at tørre – så bliver den mindre sure

Når jeg får fri kl. 21 og skal møde næste morgen kl. 8 er der ganske enkelt ikke nok tid til at skoene kan tørre ordentligt igennem – medmindre de bliver sat på en radiator eller lignende. Og det gør man som regel ikke.

Men det afhjælper faktisk noget af problemet (ikke at det løser det helt) hvis man anskaffer sig 2 par sko at skifte med. Det gør nemlig, at skoene kan nå at blive ordentligt tørre.

Udover det er det en god ide, at skifte sokker lidt tiere, det har også hjulpet, jeg skifter ofte sokker i løbet af dagen. Igen, det løser ikke problemet – men det er så sandelig med til at holde det nede!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.