Næsten gratis “støvsugerdeodorant”

Mange bruger i dag en slags “støvsugerdeodorant” eller kugler, som man kan putte i støvsugeren. Især hvis der – som det ofte sker med tiden – kommer en dårlig lugt ud af støvsugeren. Og det er en dårlig lugt, som kan være svært at rense ud. Alternativet er, at man overdøver den. Ellers sker der dette: man støvsuger og der kommer til at lugte af…støv.

Egentlig har det ikke den store betydning. Men måske er det en smule misvisende, når man nu rent faktisk er igang med at gøre rent?

Men man behøver ikke købe noget specialprodukt til formålet. Du har sikkert allerede noget i huset, som kan bruges…

Lugten af rent?

For det skal jo egentlig bare være et eller andet med et kraftig duft af noget lidt mere rent end støv?

Mange vil gerne have, at der skal lugte rent. Selvom “rent” vel ret beset ikke lugter? Det er ikke noget, der er strengt nødvendigt, men mange synes det er behageligt, at der kommer en rar duft når man støvsuger. Meningen med at støvsuge er jo ikke at der skal lugte mere af støv?

Vaskepulver får støvsugeren til at lugte bedre

Hvis du synes, at støvsugeren lugter for meget af støv, kan du tilsætte lidt vaksepulver – det får den til at lugte bedre

I stedet for at bruge penge på diverse produkter, der skulle kunne afhjælpe problemerne, er der en enkel – og næsten gratis – løsningen. Alternativet til støvsugerdeodoranten er nemlig dette:

Du tager en smule vaskepulver. Lad støvsugeren suge det op. Når du støvsuger, kommer den luft, der kommer ud af støvsugeren til at lugte af det i stedet. Og vaskepulver – det lugter da rent, ikke?

Nu skal det lige siges, at der er altså også det alternativ, at man ser bort fra den “gamle” lugt, der kommer fra støvsugeren. Den er nemlig ikke noget vedvarende – så deodorisering er noget rent kosmetisk. Der bliver hverken mere eller mindre rent af den grund!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.