Når lynlåsen glider ned…

Kan du ikke holde lynlåsen på bukserne oppe? Når en lynlås har være brugt et stykke tid, er de usædvanligt, at den har det med at glide ned. Man hiver den op, men den glider da bare ned igen – er man på arbejde, er det virkelig irriterende. Det er meget muligt, at lynlåsen slet og ret er slidt og man skal sy en ny i. Selvfølgelig, på et eller andet tidspunkt…..

Det er nu ikke det, som dette tip går ud på. Det handler udelukkende om, hvordan man klarer problemet i en snæver vending. Damagecontrol! Og det er ganske nemt. Og bedst af alt – ingen kan se det!

Nøglering til lynlåsen

Du skal bare bruge en ring til en nøglering. Den kan holde lynlåsen oppe når intet andet kan du sætter den slet og ret fast i lynlåsen (altså i glideren på lynlåsen). Når du så lukker bukserne, skal de lige sættes fast omkring knappen. Så sker der ikke noget med den lynlås.

Lynlåsen glider ned - dette trick får den til at blive oppe!

Lynlåsen vil ikke blive oppe! De fleste kender det, og måske har man ikke lige tid og/eller fingersnilde til at skifte denFotocitizen / Pixabay

Det er en enkel metode, der virker øjeblikkeligt. Sæt nøgleringen fast i hullet i glideren på lynlåsen. Herefter kan du, når du lyner lynlåsen op, sætte ringen fast omkring knappen. Og det holder lynlåsen fast – hvis intet andet gør!

Hold lynlåsen oppe med en nøglering

Sådan! Lynlåsen bliver, hvor den skal

Der er ingen – absolut ingen – der kan se det, den gemmer sig lige så fint bagved. Se billedet, som tydeligt viser, at den lynlås render ingen steder!

Jeg har et arbejde, hvor jeg går meget og de bukser, si skal have på, har en lynlås, der let bliver slidt. Jeg har haft problemer med de lynlåse og prøvet alt muligt. Og så en dag var der en, der spurgte om ikke jeg kendte “den med nøgleringen”. Og jeg tog resolut en ring ud fra mit nøglebundt. Så går der lige lidt længere før jeg får skiftet den lynlås. Men i mellemtiden holder jeg da i det mindste lynlåsen oppe.

Jeg ved at der er opfundet “dimser”, der kan løse det samme problem. Jeg fandt faktisk også en på nettet, som man kunne købe. Den kostede 32 kr. + fragt. Det er lige så dyrt som det er unødvendigt. En nøglering er ikke så svær at få fat på….

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.