Neglelak er ikke kun til neglene

Neglelak kan bruges til andet og mere end at lakere negle med. Neglelak er nemlig et godt middel til at lime ting sammen med. Derfor kan den godt ende som lidt af et vidundermiddel. Her kommer et par af de lidt mere usædvanlige anvendelser for neglelak. Så der er ingen grund til at smide resterne ud – de kan vise sig nyttige til for eksempel:

Når nålen er svær at træde – så kan du give den en smule neglelak på spidsen af tråden. Ikke ret meget, naturligvis. Men tråden bliver stiv og går nemmere gennem øjet på nålen.

Når strømperne løber. Dette er en variant mange sikkert kender. Når nylonstrømperne løber, kan man stoppe dem i at løbe mere – blot med en lille klat neglelak. Så hav altid neglelak med i tasken til festen – også selvom du ikke har planer om at lakere negle.

Når snørebåndene flosser, er neglelakken også din redning. Et flosset snørebånd, der ikke vil ind gennem snørehullet, skal bare have en klat neglelak i spidsen – så virker det igen!

Når du ikke kan kende nøglerne fra hinanden.  Du kan farvekode dine nøgler med forskelligfarvet neglelak, så du kan kende dem fra hinanden.

Sæt perler i håret vha. neglelak. En yndet festival disciplin. Vha. en smule neglelak kan du få spidsen af håret så spidst, at du kan trække perler på. Den sidste perle får lidt ekstra neglelak, som gør at den sidder fast – og holder de andre på plads.

Alternative anvendelsesmuligheder for neglelak

Neglelak kan bruges til mere end at lakere negle

Vil konvolutten ikke lukke til? Sommetider dur limen ikke på konvolutten. Og hvor pokker er den limstift når man har brug for den? Nå nej, det er jo tørret ud! Intet problem! Smid den ikke ud af den grund – luk den med lidt neglelak!

Mal med neglelak! Påskeæg kan for eksempel males med neglelakrester! Eller strandsten? Eller bare male med det på papir? Eller? Os, der er storforbrugere af neglelak producerer altid rester. Mange rester. Hvorfor ikke bruge dem til noget fornuftigt?

Vil du have flere tips om neglelak? Så kig ind på Instructables.com og se mere om alternativ anvendelse af neglelak

Astrid

One Comment

  1. Hej.
    Super godt indlæg, det var virkelig noget man kunne bruge til noget. Jeg har selv en hjemmeside der hedder Worldofglitter.dk hvor jeg blogger om de negle jeg laver osv. Så at se hvad man ellers kan bruge neglelak til er en sjov viden for mig.


    Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.