Neglesvamp kan kureres med Atamon

Neglesvamp er svampe, som er gået ind og har angrebet neglene. Man vil som regel se det ved at neglen bliver hvid – sommetider endda gullig. Neglen kan blive stærkt fortykket, hård i det og på samme tid porøs. Jeg opdagede for nogen tid siden, at jeg havde fået neglesvamp i begge storetånegle. Selv skyder jeg skylden på nogle meget tætte sikkerhedssko, som jeg skal bruge på arbejde. I hvert fald kom neglesvampen efter jeg var begyndt at bruge dem.

Jeg har tidligere hørt, at Atamon skulle kunne kurere neglesvamp ligesom det kan tage fodsvamp. Jeg gik ind på netdoktor, som var en af de ting, der kom frem på den Google-søgning, jeg lavede på “neglesvamp Atamon”.

Her fik jeg det modsatte af en anbefaling – jeg fik den besked, at det kunne ikke lade sig gøre. Anbefalingen gik derimod på lægebesøg og en neglesvamp-kur, som er alt andet end billig! Og jeg havde det lidt sådan, at det skulle da prøves. Atamonen altså. For hvad er det værste, der kan ske? Det ville være, at det ikke virkede – og i så fald måtte jeg bare prøve noget andet.

Neglesvampkur med Atamon

Kuren er egentlig ganske simpel. Den eller de inficerede negle duppes med Atamon en gang om dagen. Undervejs klipper man det, der er muligt, væk af neglen. Neglen er muligvis porøs og gået mere eller mindre i opløsning, så det ser ikke så kønt ud. Over tid vil man opleve, at der bliver mindre og mindre neglesvamp og mere og mere sund negl. Men skal dog være opmærksom på, at det ikke er nogen mirakelkur, vi taler om her. Det tager tid – ikke mindst fordi at neglen samtidig skal gro ud.

Atamom kan bruges som middel mod fodsvamp

Brug atamon imod fodsvamp

Hvor hurtigt lægens neglesvampkur er, ved jeg ikke. Jeg ved bare, at den neglesvamp, jeg for 2 mdr. startede på Atamon-kur, er fuldstændigt forsvundet på den ene negl, mens den anden, som var værre tilredt, er nu næsten neglesvamp-fri. Det kan altså lade sig gøre. Jeg vil dog ikke udelukke, at man kan være nødt til at tykt til rigtige lægemidler og ikke kun husråd, hvis man er hårdt angrebet. Så et godt råd må være: gå i gang med kuren så snart du opdager neglesvampen.

Astrid

One Comment

  1. Tak for din artikel. Jeg har selv fået konstateret svamp kaldet ringorm på min albue. Symptomerne er kløe og et lille udslæt. Det skulle være samme svamp som neglesvamp og fodsvamp i følge denne side https://castorolie.dk/ringorm/ . Ved du om jeg kan bruge neglesvampekuren atamon og blev du helt kureret for dit neglesvamp alene med atamon? Kh Nanna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.