Nem rensning af emhættens filter

Rengøring af filteret i emhætten er ofte besværlig. De fleste filtre består af et utal af små metaltråde. Og det gør, at man kan skrubbe og skure i en evighed. Jo, knofedt virker da på filteret, men der skal godtnok store mængder til, før det har sin virkning. Og det er lige sådan noget stads, hvor man ønsker en rigtig god smutvej – gerne til et godt resultat. Problemet er, at det der sidder på filteret, er fedt, fedt og atter fedt…

Her springer jeg gerne over, hvor gærdet er lavest – eller måske der, hvor det er væltet?

Rens emhætten – nemt

Ja, det føles næsten sådan. Det nemmeste måde, at rengøre filteret i emhætten, er at lægge det i opvaskemaskinen. Og ikke nok med det. Det er ikke blot det nemmeste – det er også det bedste resultat, jeg har fået. Opvaskemaskinen er tilsyneladende i stand til at fjerne fedt, som jeg ikke selv ville kunne få has på.

Put filtrene i opvaskemaskinen og alt fedtet er væk.

Astrid

One Comment

  1. jeg har prøvet at følge dit råd om at smide filteret i opvaskemaskinen, men er nu kommet frem til, at mit kulfilter faktisk skal udskiftes. Har du nogen erfaring med det? Jeg ved nemlig ikke helt, hvilken model og sådan noget man skal gå efter. Jeg har siddet og kigget inde på en hjemmeside med reservedele, men synes at det er en stor jungle.
    Det er den her hjemeside http://www.repart.dk/emhaette-kulfilter.aspx
    Ved du, hvad man som minimum skal gå efter?

    Hilsen en frustreret Jens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.