Nem servietfoldning

Servietter, der foldes er måske ikke noget, man tænker då meget på til daglig. Der er servietter noget, man bruger til at tørre sig om munden med. Eller man tager da bare køkkenrullen!

Servietter til festlige lejligheder

Til større fester med masser af gæster, er det muligvis det sidste man bruger dem til. Servietterne er her en del af borddækningen, og således måske mere dekorativt end praktisk. Faktisk kan man nemt ende i den grøft, hvor de flettede servietter bliver så flotte, at ingen nænner at tørre sig om munden med dem. Det er langtfra usædvanligt.

Og det med at folde servietterne, er faktisk en god – og billig måde – at få peppet festbordet op. men det tager naturligvis tid at flette servietter – nogle dog langt mere end andre. Og sommetider vil man opdage, at det ligeså godt kan være de enkle foldninger, der er de mest effektfulde. Det handler i virkeligheden mere om inspiration end om alt muligt andet. Måske kan de billige servietter fra IKEA nemt forandres til en festlig bordpynt. For det er jo i virkeligheden det, foldede servietter er – et langt stykke af vejen, i hvert fald.

Hvis man folder papirservietter vil man opdage, at man kan få en hel masse ud af de billige IKEA-servietter, der fås i masser af farver. Har man lyst til, at bordet skal lige en million – og har man ikke ret mange penge til formålet, er det en rigtig god måde at gøre noget ud af det. Og servietter skal der jo som regel til under alle omstændigheder, ikke?

Du kan finde foldevejledninger i massevis på nettet. Eller du kan finde videoer på YouTube, som beskriver trin-for-trin, hvordan servietterne skal foldes. de findes på alle mulige niveauer. De svære servietfoldninger, som næsten ikke er til at finde ud af, og hvor man skal se videoen gang på gang på gang før det lykkes. Og så er der de nemme – ofte er det videoens længde, der giver dig et praj om servietfoldningens sværhedsgrad.

Servietfoldning – det behøver ikke være svært

Personligt kan jeg godt lide dem, der har fundet en enkel, hurtig og næsten genial vej til at få en servietfoldning til at se fantastisk ud. Det gøre ikke noget, den er enkel. Eller..?

Billedet nedenfor er fra Pinterest – hvor det er pinnet fra Food.com. Her takserer man foldningen til 2 minutter – og det må da siges at være overkommeligt. Hele instruktionen finder du på  http://www.food.com/recipe/serviette-napkin-dramatic-fan-251615

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.